Ideeën om je tuin in de zomer op te frissen
Tuinleven

Ideeën om je tuin in de zomer op te frissen

Tijdens de zomer is het gemakkelijk om meer tijd buiten door te brengen en te genieten van de overvloed die uw tuin te bieden heeft. De zomer is ook de perfecte tijd om de inrichting van je tuin op te frissen met een eenvoudig doe-het-zelfproject. Probeer vogels te kijken vanuit je tuinbed en concentreer je op je ademhaling. U zult dit seizoen genieten van de voordelen van tuinieren en toch genieten van de tijd met uw familie en vrienden. Hier zijn enkele ideeën om uw tuin deze zomer op te frissen:

Neem de tijd om van uw tuin te genieten. Geniet van uw tuin in plaats van van baan naar baan te haasten. Je kunt zelfs je buren uitnodigen om je te helpen bij het oogsten van producten. Dit is een geweldige manier om het hele gezin erbij te betrekken, zodat iedereen van de ruimte kan genieten. Naast deze eenvoudige activiteiten, kunt u ook wat serieuzere tuingerelateerde taken opnemen in uw zomerschema. Of u nu een zomerse barbecue wilt houden of gewoon wilt ontspannen met uw familie en vrienden, er is genoeg te doen om uw tuin zo aangenaam mogelijk te maken.

Het toevoegen van een schommelzitje aan uw tuin kan helpen om er een speeltuin voor de kinderen van te maken. Schommelzitjes zijn er in alle soorten en maten en bieden plaats aan twee of meer personen. Vervolgens kunt u kussens en knuffels toevoegen voor extra comfort. Of u nu uw familie of uw vrienden vermaakt, een schommelzitje in de achtertuin is een geweldige aanvulling op elke tuin. U kunt uw nieuwe achtertuin zelfs als gastenverblijf gebruiken!

Een paar planten om in de zomer te groeien, is misschien moeilijk te vinden. Maar als u bereid bent tijd te besteden aan het aanleggen en onderhouden van een tuin, zult u er nog meer van genieten. Probeer een aantal nieuwe soorten, zoals boerenkool, boerenkool en bloemkool. Als je experimenteert met verschillende soorten planten en groenten, ontdek je al snel welke het beste bij jouw huis passen. Dus waar wacht je op?

Zomerbloemen en groenten hebben regelmatig voeding nodig. Voer uw vaste planten regelmatig door ze te voeren met vloeibare Bloom! plantenvoeding om de twee tot vier weken of wanneer uw planten er vervallen uit gaan zien. Organische meststoffen, zoals Garden-tone en Tomato-tone, zijn ook nuttig. Naast het bemesten van uw tuin, is deadheading een belangrijke taak omdat het nieuwe groei bevordert en de levensduur van de planten verlengt. Evenzo zal het snoeien van uw vaste planten nieuwe groei en een voller uiterlijk later stimuleren.

Een andere geweldige manier om uw tuin een lentegevoel te geven, is door een grote struik te planten. Bladverliezende struiken voegen onmiddellijke volwassenheid toe aan de tuin. Sommige groothandelskwekerijen verkopen ze in volle bloei. Gebruik vervolgens een latwerk om grenzen te markeren en hang snelgroeiende jaarlijkse klimmers zoals morning glory en pronkboon op. Deze bloeiende planten sterven pas in de lente af, dus zorg ervoor dat je er in deze periode voldoende van plant.

Een andere manier om uw tuin in de zomer te verbeteren, is door naar buiten te gaan en vuil te worden. Als je nog nooit een tuin hebt geplant, is dit het perfecte moment om dat te doen. Hoewel de meeste groenten en fruit het beste in de lente of de herfst kunnen worden geplant, kunnen een paar in de zomer met succes worden gekweekt. Deze omvatten tomaten, paprika’s, uien, koriander en paprika’s. Ze zijn ook geweldig voor het maken van salsa. Ze zijn ook gemakkelijk te kweken en zullen je gelukkig houden.