Inspirerende ideeën voor uw tuin met behulp van zonnelampen
Tuinleven

Vuurkorf – de ultieme accessoire voor de patio

Er is iets magisch aan buiten zitten met vrienden en familie op een warme avond. Het verlichten van de achtertuin met een buiten vuurplaats zal zeker uw nieuwe favoriete tijdverdrijf worden. Een buitenhaard zal van pas komen voor die kille herfstavonden die eraan komen. U hoeft zich niet te beperken tot het verbranden van houtblokken; er zijn tal van creatieve manieren om een Cosiscoop XL te gebruiken. Er zijn zoveel verschillende dingen die u ermee kunt doen, van warme dranken serveren tot marshmallows roosteren en zelfs s’mores maken. Of u nu geniet van een knallend vreugdevuur of de voorkeur geeft aan de gezellige warmte van een klein vuurtje, met deze tips haalt u het meeste uit uw volgende vuurervaring in de buitenlucht.

Beslis over je algemene ontwerpplan voordat je materialen koopt

Als u een buitenhaard bouwt, bouwt u een echt element. Dit is iets dat een lange tijd deel zal uitmaken van uw leefruimte buiten, dus is het belangrijk om uw materialen dienovereenkomstig te kiezen. Ten eerste, beslis over het algemene ontwerp van uw vuurplaats. Wilt u een vierkante of ronde vuurplaats? Wordt het een vrijstaande of een ingebouwde? Wilt u dat de vuurplaats ook dienst doet als kookplaats? Hoeveel mensen verwacht u dat de vuurplaats gaan gebruiken? Deze factoren zullen u helpen bij het bepalen van de beste materialen en het ontwerp voor uw vuurplaats.

Steek de vuurplaats aan met natuurlijk hout, niet met houtblokken

Omwille van de brandveiligheid is het niet aan te raden om houtblokken in een fire pit te verbranden. De schors kan eraf vallen en vonken veroorzaken, wat een enorm brandgevaar is. Om dit te voorkomen, moet u natuurlijk hout gebruiken om een vuur in een vuurplaats te maken. Natuurlijk hout bevat geen schors, dus vonkt het minder snel dan houtblokken. Om een vuur in een vuurplaats te maken, moet u aanmaakhout gebruiken, kleine stukjes hout die gemakkelijk ontvlambaar zijn. Als het aanmaakhout eenmaal vlam heeft gevat, kunt u houtblokken toevoegen om het vuur op te bouwen. Het is aan te raden om de houtblokken kleiner dan uw onderarm te houden, om te voorkomen dat ze uit de vuurplaats rollen en een ramp veroorzaken. Vermijd het verbranden van ongeroosterd hout in een vuurplaats, omdat het niet zo efficiënt zal branden. Voor goede laarzen in de tuin raden wij Blackfox laarzen aan.

Voeg een beschermende reling toe rond uw vuurplaats

Als u jonge kinderen heeft, kan het een goed idee zijn om een beschermende reling rond uw vuurplaats te plaatsen. Dit zal helpen om te voorkomen dat kinderen te dicht bij het vuur komen en zich verbranden. Een reling kan uw vuurplaats kindvriendelijker maken en is relatief goedkoop te installeren. Er zijn veel verschillende ontwerpen en materialen om uit te kiezen, dus u kunt een reling ontwerpen die past bij het ontwerp van uw huis. Als u van plan bent om de vuurplaats vaak te gebruiken, zal een reling helpen om het te beschermen tegen slijtage.

Hang een schommel boven de vuurplaats

Als u uw vuurplaatservaring naar een hoger niveau wilt tillen, voeg er dan een schommel boven toe. Schommels zijn een klassieke begeleiding van een brullend vuur, en ze zijn relatief eenvoudig te installeren. U kunt een kant-en-klare schommel kopen of uw eigen schommel maken. Schommels zijn er in verschillende materialen, dus het is belangrijk om er een te kiezen die zowel veilig als stevig genoeg is om uw gewicht te dragen. Touwschommels zijn bijvoorbeeld een klassieke accessoire voor een vuurplaats. Ze zijn gemakkelijk te maken en voegen een uniek, rustiek tintje toe aan uw vuurervaring.

Installeer een buitenhaard

Als u de ruimte en het budget hebt, kunt u overwegen een buitenhaard te installeren. Dit is een geweldige optie als u hoopt uw vuurplaats voor meer te gebruiken dan alleen het verbranden van houtblokken en het genieten van een warm vuur. Open haarden zijn ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan en kan kosten tussen de $ 3.000 en $ 10.000 te installeren, afhankelijk van het ontwerp en de gebruikte materialen. U kunt een buitenhaard gebruiken om te koken op een open vuur, of u kunt het gebruiken om water te koken voor warme dranken. Een buitenhaard biedt u veel meer functionaliteit dan een traditionele vuurplaats.

Voeg een stevige salontafel en vloerkussens toe

Als u uw vuurplaats vaak gaat gebruiken, kunt u overwegen om te investeren in een stevige, outdoor salontafel. Dit zal helpen om uw vloer te beschermen tegen schade en is veel meer geschikt voor een outdoor setting dan een tafel voor binnen. Outdoor salontafels zijn er in alle soorten en maten, dus u zult er zeker een vinden die bij uw vuurplaats en esthetiek past. U kunt ook overwegen om een aantal vloerkussens aan uw vuurplaats toe te voegen. Dit zal helpen om u en uw gasten warm te houden terwijl u geniet van een avond bij het vuur.

Verpakking

Tot slot, vergeet niet dat al deze items moeten worden ingepakt aan het einde van het seizoen. Zoek een doos of koffer waar u al uw vuurplaats accessoires in kunt opbergen. Een koffer biedt een opslagoplossing die uit de weg is en gemakkelijk te bereiken wanneer u uw fire pit uitrusting volgend jaar weer nodig heeft. Als u niet de ruimte heeft om alles op te bergen, overweeg dan om een professional in te huren om uw vuurplaats te verwijderen of iemand in te huren die hem komt schoonmaken voordat hij weggaat.